Как да направим...

Идеите, които ще намерите тук можете да направите и сами. Някои от тях са полезни, други са просто "за красота", но всички те са предимно за забавление.

събота, 26 ноември 2011 г.

Коледни камъни

Трябват ви няколко гладки бели камъка - от онези, които се използват за декорация на градини и саксии. Салфетките с мотивите за декорацията е добре да са с различни и повече на брой коледни изображения, за да могат да се използват в комбинация и да не се повтарят. Нанасяте лепилото върху повърхността на камъка, след което залепвате коледната картинка. С помощта на четката нанасяте още един слой лепило върху салфетката, така че да изкарате въздуха.
Оставяте да изсъхне.

Фиксирате с безцветен спрей, за да можете да използвате камъните и във влажни помещения.

Салфетките, които избрах бяха изключително подходящи за комбиниране, защото на тях имаше елени, теглещи шейни с подаръци, снежни човеци и много дядо Коледовци.
Така на една маса попаднаха всички елени, начело с Рудолф, няколко красиви зелени елхи и много различни дядо Коледовци и Снежковци.

За няколко дни камъните се разпръснаха по света на групи. Един впряг остана на перваза на прозореца в очакване на следващата Коледа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар