Как да направим...

Идеите, които ще намерите тук можете да направите и сами. Някои от тях са полезни, други са просто "за красота", но всички те са предимно за забавление.

вторник, 13 ноември 2012 г.

Коледни ботушки, пълни с ориз

Колко много неща има за довършване в Коледните работилници по света?! Те са едни от местата с повишена производителност по това време на годината.

И за да е Коледата наистина весела, с по-различни и неповторими изненади, събрахме по нов начин познатите елементи - първото, което изникна бяха коледните ботушки.
Този път от филц, но не за закачане над камината, а пълни с ориз - за подаръци или за нова играчка на елхата.

Нещо малко, което всеки с усмивка да отнесе или подари. Малки преносители на надежда с етикет:

"Затвори очи,
желание намисли,
на елхата закачи
и търпелив бъди!"

Всичко необходимо отново сведохме до 6 неща:
1) Филц/плат, от който изрязахме ботушките;
2) Чукче с накрайник за фиксиране на капси;
3) Капси за оформяне на дупка за закачане;
4) Ориз;
5) Конец и игла за зашиване на двете части;
6) Халки за закачане.

Разбира се, ако нямате капси може  просто да ушиете илик към всяка коледна фигурка или да пришиете панделка за закачане.

Освен ботушките, ушихме и снежни човеци, елхи, "курабиени" момченце и момиченце, луна, камбанка... Моделите изрязахме по коледни формички за сладки.

Всяка страна на отделните фигурки е от различен плат.

Традиционният бял за зимата цвят със сиви шарки и характерните зелен и червен, изпозвани за щампите на карета и точки са идеално допълнение както към решената в бяло стъкло елха, така и към по-семплите, украсени с дървени и шарени играчки коледни дръвчета.





Насладете се на специалните моменти в зимната страна на чудесата като подарите малка ръчно ушита коледна играчка и дарите надежда за сбъднати желания.










Няма коментари:

Публикуване на коментар