Как да направим...

Идеите, които ще намерите тук можете да направите и сами. Някои от тях са полезни, други са просто "за красота", но всички те са предимно за забавление.

петък, 21 ноември 2014 г.

Още за опакованите подаръци

Днес прочетох някъде, че за да усетиш щастието, трябва да поспреш за малко. Вярно е обаче, че повечето от нас не спират, не защото не искат, а защото няма къде. Истината е, че има къде, стига да се огледаме. Такива са на първо място парковете и църквите, но кой забързан в ежедневието ще влезе в църква?! Едно такова място за мен са книжарниците, а тази в подлеза на Софийския университет си е направо като бряг за корабокрушенци - в случай, че отчаяно искате да се отделите от устремената към метрото тълпа. Изведнъж времето спира и оставате насаме с мислите си. Любимо в такъв момент е зачитането на случайни страници от различни книги. Това веднъж дори го използвах за късмети към новогодишни подаръци - отлична идея в допълнение и към самата книга, особено когато празнувате с колегите в офиса.

Този път находката не е книга, а "сборник" с над 400 стикера за украса на Коледните подаръци. Чудесно, защото с планираното ранно купуване на подаръци тази година, опаковането им е задължително - в противен случай биват открити и изненадата пропада.

Ако готовите стикери не Ви допадат, спокойно можете сами да изработите етикети за подаръци, ленти от хартия с разнообразни мотиви, които да използвате вместо канап/ панделка, както и ръчно рисувани "стикери" с каквито Ви хрумнат коледни мотиви. Няколко бели или цветни точки върху опаковка от амбалажна хартия, също са идея за оригинална опковка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар