Как да направим...

Идеите, които ще намерите тук можете да направите и сами. Някои от тях са полезни, други са просто "за красота", но всички те са предимно за забавление.

неделя, 30 ноември 2014 г.

Експедиция шопинг или... подаръци за всички във вашия списък

В търсене на перфектните подаръци, най-напред направихме списък на всички роднини и близки приятели, които искаме да зарадваме с подарък. Не се притеснявайте, ако списъкът се окаже твърде дълъг - винаги има нови идеи за интересни изненади. Освен обичайните шалове, шапки, ръкавици, чорапи, свещи и др., тази година добавяме домашния уют като "тайната съставка" за неповторим вкус на празника.

След като съставихме и всеки препрочете списъка си, започнахме да записваме и първите хрумки за оригинални подаръци. И тръгнахме да ги търсим...


В Книжарницата намерихме стари дискове с музика, а за няколкото книги, които също купихме оттам, приготвихме от нашите дрешки за книжки. Добавихме още стар тефтер, преобразен в готварска книга, с няколко ръчно написани рецепти - подходящ подарък за близките ни в чужбина. Намерихме още стари албуми, които подобно на готварския тефтер, започнахме с няколко снимки. Към всичко това добавихме буркан домашна зимнина, чай, няколко бутилки. А за компанията от неочаквани гости и в случай, че сме пропуснали някого, приготвихме малка книга с интересен сюжет, няколко стари списания, забавни детски игри, подходящи за всяка възраст и тесте карти.

Разбира се, не трябва да забравяме картичките, картички за всички, на които пазим адресите, а защо не и за съседите ни?! А за най-малките гости и коледари - Коледни торбички с лакомства!

Приятно писане на списъци! ;) Очаквайте съвсем скоро още интересни репортажи за Коледни хрумки!

Няма коментари:

Публикуване на коментар