Как да направим...

Идеите, които ще намерите тук можете да направите и сами. Някои от тях са полезни, други са просто "за красота", но всички те са предимно за забавление.

неделя, 6 декември 2015 г.

Списък с подаръци за празниците

С всяка изминаващата година, все повече ми се иска даровете (другото име на подаръците), да са не само подходящи за близките ми, но и да са уникални, ако не могат да са впечатляващи, защото е трудно да се впечатли човек, който има всичко. И така започвам списъка най-напред с по-скромните примери, с надеждата, че са добра идея за всеки, който разполага с малко средства, но с голямо желание да достави радост.







Първи в списъка са подвързиите за книги - разбира се в компанията на хубава книга, следвани от ръчно плетени шалове, ръкавици, шапки и каквото още се сетите, в унисон със зимното настроение.

В пакетите на по-възрастните дами, или иначе - нашите баби, в допълнение към един красив шал, винаги може да се добави нещо дребничко.

В Халите открих сергия с бижута от полускъпоценни камъни и избрах, подходящи за всяка зодия, гривни за всяка една от тях. Не липсват и шоколадови изкушения, а защо не и по една нова играчка за елхата.
В Халите има и щанд за кожени изделия, откъдето можете да се сдобиете с полезни подаръци на достъпна цена. Оригинален и със сигурност неполучаван досега кожен аксесоар е потмонето за ключове, което иначе не би ви хрумнало да изберете за подарък.
В книжарницата за всеки вкус и без претенции, избрах няколко книги, съобразени с интересите на хората, за които са предназначени - интериорен дизайн, политика, готварство, къща и градина. Там намерих и подходящи за идната година календари. Купих и няколко закачливи картички.











И най-накрая опаковките, които са от имитираща стари вестници хартия - този път в различни цветове. Вестникарски принт на розов или червен фон, облепен с етикетите на Издателство "Фют", които използвам вече втора година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар